5 590 Ft
SZŐLŐTERMELÉS
A megérett szőlőszemek szüretelését október végén, november elején kézzel végzik. A fermentálás természetes élesztőgombák segítségével zajlik 23-28°C-on rozsdamentes acéltartályokban. A szín és tannintartalom megőrzésével biztosítják a bor egyedi megjelenését. 5-7 nap után, mikor a fermentált bor eléri az ideális cukor arányt, a fermentációt hűtéssel megállítják, hogy megőrizzék a bor természetes illatát és frissességét. A palackozásig 0°C-on tárolják.
BORKÓSTOLÁS
Szín: Fényes rubin színű.
Aromák: Intenzív málna és eper illat, amelyet fehér borsos tapintás kísér.
Ízvilág: Friss, édes, lágy gránátalma és borsos jegyek, édes-savanyú ízzel.
ÉTEL AJÁNLÁS
Desszertek, diós sütemények, ízesített lágy sajtok mellé ajánljuk. Fogyasztása 12-14°C-on javasolt.
Átmeneti készlethiány