3 090 Ft
SZŐLŐTERMELÉS
A válogatott szőlőfürtöket szeptember elején kézzel szüretelik. A leszüretelt szőlőfürtöket 4-6°C-ra hűtik és 8-10 órán át pneumatikus présekkel préselik. A fermentáció 15-18°C-on rozsdamentes acéltartályokban hozzáadott élesztőgombák segítségével megy végbe. Amikor eléri az ideális cukor/savasság arányt, a fermentálást hűtéssel leállítják, hogy megőrizzék a bor természetes illatát és frissességét.
BORKÓSTOLÁS
Szín: Világos rózsaszínű.
Aromák: A gránátalma és az áfonya illatát őszibarack és málna kombinálja
Ízvilág: Az enyhén édes íz friss és finom, piros gyümölcsök, görögdinnyével és cseresznyével.
ÉTEL AJÁNLÁS
Hal- és húsételekhez, nyári barbecue mellé ajánljuk. Fogyasztása 12-16°C-on javasolt.
Átmeneti készlethiány